در این فیلم از آموزش بسکتبال، 7 تمرین بدنسازی برای بسکتبالیست های حرفه ای آموزش داده می شود.
ادامه مطلب + لینک دانلود
خلاصه ای از عناوین تمرین های بدن سازی موجود در این فیلم را میتوانید در لیست زیر مشاهده کنید.
محتوای فیلم
- گرم کردن قبل از شروع تمرین
- تمرینات استقامتی
- قدرتی برای پاها
- تمرین با جعبه ، با سایزهای مختلف
- تمرین با وزنه ها
- تمرین زانو
- تمرین کش مخصوص
- تمرین دست ها و شکم
- و ….
تمرینات گرم کردن:
تمرینات گرم کردن همیشه در ابتدا و قبل از شروع هر نوع تمرینی انجام می شود. گرم کردن بدن شما را آماده می کند و از آسیب های احتمالی در طول تمرینات سخت پیش رو جلوگیری خواهد کرد.
بدنسازی با تمرینات استقامتی:
تمرین های استقامتی برای حفظ آمادگی بدن در طول بازی بسکتبال بسیار هائز اهمیت می باشد. این تمرین ها به شما کمک می کند تا بتوانید تا پایان بازی بدون افت بدنی و کم آوردن انرژی، به بازی خود ادامه دهید.
بدنسازی با تمرینات قدرتی پاها:
به صورت کلی پاهای یک بسکتبالیست در طول بازی فعالیت زیادی دارند. بدون تمرین دادن و قوی کردن ماهیچه های آنها به هیچ وجه نمی توانید به یک بازیکن حرفه ای و عالی تبدیل شوید. تمرین با جعبه می تواند کمک زیادی در تقویت عضلات پاها داشته باشد.
بدنسازی با تمرینات وزنه:
وزنه ها و دمبل ها مخصوص عضله سازی می باشند که برای تمام قسمت های بدن مفید هستند. البته باید این را در نظر بگیرید که برای یک بسکتبالیست بعضی از عضلات بسیار حیاتی و مهم تر می باشند. پس باید بر روی تقویت و تمرین این ماهیچه ها بیشتر تمرکز کنید.
بدنسازی با تمرین زانوها:
زانوها در بسکتبال خیلی سریع تر از سایر نقاط آسیب می بینند. بنابراین باید حتما روی آنها کار کنید تا با آسیب های مربوط به آنها روبرو نشوید.
بدنسازی با استفاده از کش مخصوص:
کش هایی مخصوص بدنسای وجود دارند که میتوانید آنها را به راحتی تهیه کنید. با توجه به استقامت بالایی که در این کش ها وجود دارد می توانید به تمرینات کششی و قدرتی ماهیچه های بالاتنه و پایین تنه خود بپردازید.
این کش های مخصوص برای بدنسازی بسکتبال بسیار مفید می باشند.
بدنسازی با تمرین شکم:
تمرین های مربوط به شکم را می توانید با وسیله های مختلفی از جمله وزنه، دمبل، هالتر، کش و … انجام دهید.
نمایش ندادن ادامه مطلب